Войти

Можлива загибель пригожина та його соратника Уткіна: як це вплине на ситуацію в рф та світі

Можлива загибель пригожина та його соратника Уткіна: як це вплине на ситуацію в рф та світі.

Всім зрозуміло, що ліквідували пригожина за наказом путіна. Бункерний не пробачає зради, він вбиває всіх, хто може нести хоч якусь небезпеку для його влади, Політковська, Нємцов, Березовський, Литвиненко та інші, включно з отруєним та посадженим Навальним.

Отож, ПВК «Вагнер» без свого керівництва скоріше за все припинить своє існування, а деякі її члени перейдуть у структури Міноборони рф. Не варто надіятись на те, що «вагнера» візьмуть зброю і підуть на Москву мститися за свого лідера, після минулого «походу» у них відібрали всю важку техніку, а без неї створити щось серйозне не вдасться.

А от на ситуацію в Африці ліквідація ПВК «Вагнер» вплине сильно. Саме Пригожин та його бойовики допомогли рф збільшити вплив на африканські країни. «Вагнерівці» за наказом Кремля могли, як організовувати громадянські війни так їх і придушувати. Тепер, скоріше за все, місце «Вагнера» в Африці займуть ПВК, які пов’язані із Шойгу, але вони навряд чи зможуть мати той вплив на континенті, що мала структура Пригожина.

ТРУХА⚡️Украина | Прислать новость
0
https://vojna-v-ukraine.com/truha/63683-norvegija-takozh-peredast-ukraini-vinischuvachi.html