Войти

F-16: чи стане винищувач запорукою успішності контрнаступу?

F-16: чи стане винищувач запорукою успішності контрнаступу?

Труха⚡️Україна
дізнавалася, коли ворог втратить перевагу у небі і чи посприяє постачання американських винищувачів пришвидшенню звільнення окупованих територій?!

▪️Речник Повітряних сил України, Юрій Ігнат

F-16 посилить захист повітряного простору всередині країни. Їх буде розосереджено по парах, або по одному на різних аеродромах: починаючи від Львова, закінчуючи східними областями – це дозволить оперативно злітати і знищувати крилаті ракети і «Шахеди», які рухаються у напрямку України. Сьогоднішні наші літаки, які ми маємо, цього робити ефективно не можуть. Відсоток збиття є, але цього замало.

▪️Льотчик-інструктор, полковник запасу ЗСУ, Роман Світан

Пока мы слышим о шести самолетах до нового года, которые могут зайти – это три пары, которые могут использоваться как прикрытие системы ПВО и на линии фронта. Только на одном из направлений. А дальше все будет зависеть от количества самолетов. Как только будет создана одна бригада (40 самолетов), она уже может стать полноценной наступательной силой по одному направлению: Донбас, Крым, Азовское побережье.

▪️Боєць легіону «Свобода Росії», позивний «Цезар»

Как когда-то во время Второй мировой войны над европейскими городами против гитлеровских войск сражались американские самолеты, так же, в скором времени, над городами Украины и полем боя они будут делать то же самое, но против армии путина. Естественно, что появление истребителя F-16 коренным образом увеличит возможности ВСУ по контрнаступлению, позволит завоевать господство в воздухе и навязывать свою волю армии противника.

▪️Військовослужбовець ЗСУ, громадський діяч, Євген Карась

Ніхто не знає чому партнери так довго тягнули. Але ми точно знаємо, що за цей час ми втратили багатьох пілотів, а ворог став сильніше. Переконаний, наші пілоти зроблять все, аби максимально достроково опанувати техніку. F-16 блок 50/52 – це сильна модифікація. Тепер маємо ще до них отримати не посередні, а найкращі ракети.

▪️Народний депутат України, фракція «Слуга народу», Єгор Чернєв

F-16 допоможуть нам досягати цілей і просування далі у нашому контрнаступі. По-перше, ми зможемо використовувати ці літаки, і ракети на них, для знищення військової інфраструктури у тилу ворога. По-друге, ці літаки дозволять нам відганяти, чи знищувати російські літаки, які зараз тероризують нас на лінії фронту. По-третє, ці літаки можна використовувати на посилення ППО.

▪️Народний депутат України, фракція «Голос», Роман Костенко

Це фактично буде аналогом МІГ-29, які у нас є. На хід контрнаступу вони сильно не вплинуть, але зможуть посилити систему нашої ППО. Щодо того, чому Захід так повільно нам допомагає, то варто зазначити що надання нам такої допомоги це в першу чергу політичні рішення. І вони завжди приймаються на Заході довго, супроводжуючись різного роду дискусіями.

ТРУХА⚡️Украина | Прислать новость
0
https://vojna-v-ukraine.com/truha/63217-tse-prosto-ne-vkladatsja-v.html