Войти

Нам пишуть, що активно стали пушити історію про рейдерське захоплення Хорольского заводу дитячого харчування на Полтавщині

Нам пишуть, що активно стали пушити історію про рейдерське захоплення Хорольского заводу дитячого харчування на Полтавщині. Головний фігурант – Ігор Мізрах у статусі підозрюваного перебуває під вартою.

Саме в рамках цієї справи силовики вдерлися до Олександра. Жертва обшуків заявляє про тиск: «З Мізрахом я не маю жодних справ вже дуже багато років і взагалі не спілкуюся. Так, я з ним знайомий. Слідчий прямо заявляє – нам була команда, вказівка».

Юристи вже підключилися. Адвокат Андрій Кузьменко підтверджує: ця ситуація – черговий приклад незаконного тиску силовиків на громадян, з використанням обшуку як репресивного методу: «Безпідставно повністю провели обшуки у цієї людини, вилучили всі грошові кошти, мобільні телефони, пристрої, навіть дитячі планшети, чохли від телефонів. Зловживали. Мій клієнт не має жодного відношення до даного підприємства і не мав ніколи. Він лише багато років тому працював водієм у цього Мізраха – все. Але це не дає підстав проводити обшук у будь якої особи в такому форматі».

В документах не вказаний навіть статус Олександра у цій справі, написано лише «може бути причетний».

ТРУХА⚡️Украина | Прислать новость
Нам пишуть, що активно стали
0
https://vojna-v-ukraine.com/truha/46054-mvd-rossii-objavilo-v-rozysk.html