Войти

Персона дня: Всеволод Князєв

Персона дня: Всеволод Князєв

Труха
з’ясовуала, ким є і хто такий, тепер вже колишній голова Верховного суду України Всеволод Князєв, скільки він отримував на посаді очільника Феміди і чому зголосився на хабар від олігарха?

▪️Радник міністра МВС України (2021-2022 рр), Антон Геращенко

Підозра у корупції голові Верховного суду Всеволоду Князєву, який пройшов всі етапи ретельного відбору через «сито» ВККС, жорна громадської ради доброчесності, ставить запитання: яким повинен бути відбір суддів, щоб вони не брали хабарі, а працювали чесно?

▪️Директор інформаційного агентства «Українські новини», Денис Іванеско

Судя по материалам НАБУ, необходимое Жеваго решение принимала коллегия из 18 судей. То есть Князеву перепало $100 тыс, если делить всем поровну. Это пять его месячных зарплат за июль 2020 года. Так выглядит жадность.

▪️Юристка Центру протидії корупції, Олена Щербан

Дуже багато зараз буде залежати від того ж відбору Вищої кваліфікаційної комісії суддів. Як ми побачили Всеволод Князєв намагався впливати на цей процес. Зараз точно цей вплив призупинено.

▪️Народний депутат України, фракція «Слуга народу», Олексій Мовчан

Прикро, що до цього зла причетний Костянтин Жеваго – представник олігархічного клану, герой серіалу «Батальйон Монако», власник яхти Z, який вкрав гроші вкладників банку «Фінанси та кредит», довів до банкрутства ряд великих стратегічних підприємств.

▪️Народний депутат України, фракція «Європейська солідарність», Олексій Гончаренко

Головою Верховного суду він став у 2021 році. Він отримував зарплату більше 600 тисяч гривень на пісяць. Це більше семи мільйонів на рік, і під час війни брати такі хабарі?… Тут на кону стоїть доля України: чи бути нам, чи ні!

▪️Народний депутат України, фракція «Голос», Ярослав Юрчишин

Систему характеризують не помилки, а реакції на неї. Ми всі аплодували підозрюваному Князєву коли він відсторонив Львова, у якого виявили російський паспорт. Зараз ті ж люди готові його розпинали, згадуючи всі ймовірні гріхи. Що цілком логічно.

ТРУХА⚡️Украина | Прислать новость
0
https://vojna-v-ukraine.com/truha/45905-povrezhdennuju-sistemu-patriot-v-ukraine.html