Войти

⚡️ Європейська влада перевіряє «безпрецедентну» шкоду системі трубопроводів «Північний потік»

⚡️ Європейська влада перевіряє «безпрецедентну» шкоду системі трубопроводів «Північний потік»

Німеччина розслідує три одночасні витоки газу в Балтійському морі із пошкоджених газопроводів «Північний потік-1» та «Північний потік-2».

Хоча компанія-оператор Nord Stream AG стверджує, що «руйнування, які стались протягом одного дня на трьох гілках газопроводних систем «Північного потоку», є безпрецедентними», німці мають підозру, що витоки газу на гілках російських газопроводів через Балтійське море стали наслідком умисних дій. І на відміну від росіян, які заявляють про неможливість зараз «оцінити терміни відновлення роботи газотранспортної інфраструктури», зазначають, що падіння тиску не може вплинути на постачання газу до Європи, оскільки трубопроводи простоюють через вторгнення рф в Україну, та що ринки стежитимуть за будь-якими ознаками саботажу.

Витік газу становить загрозу також для навколишнього середовища та безпеки. У зв'язку із цими подіями Данія посилила безпеку своїх енергетичних установок, щоб ретельно контролювати критичну інфраструктуру.

https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-09-27/nord-stream-probing-pressure-drop-at-second-russian-gas-link">https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-09-27/nord-stream-probing-pressure-drop-at-second-russian-gas-link

Написати нам 🇺🇦 | FB | IG | YT | TW
⚡️ Європейська влада перевіряє «безпрецедентну»
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/9105-meshkantsiv-timchasovo-okupovanogo-energodaru.html