Войти

🇰🇷 Південнокорейський консорціум Han-Ho планує побудувати центр «зеленої» енергії в Австралії

🇰🇷 Південнокорейський консорціум Han-Ho планує побудувати центр «зеленої» енергії в Австралії

Han-Ho збирається до 2032 року звести центр експорту «зеленої» енергії в австралійському штаті Квінсленд. Мета центру – виробництво близько мільйона тонн екологічно чистого аміаку щорічно.

За планом збудовані до 3 ГВт потужностей електроенергії з відновлюваних джерел (ВДЕ) в Австралії використовуватимуться для живлення електролізерів, які розщеплюють воду та виробляють зелений водень. А сам водень потрібен для виробництва аміаку на експорт у Південну Корею.

В Австралії зазначили, що нові потужності ВДЕ стануть ключовими для зниження вартості екологічно чистого водню і аміаку, оскільки вартість енергії становитиме приблизно половину вартості продукції. Водночас остаточне інвестиційне рішення консорціум планує прийняти приблизно у 2027-2028 роках, а будівництво триватиме близько чотирьох років.

https://www.reuters.com/business/sustainable-business/south-korean-firms-set-up-green-energy-hub-australia-2022-09-21">https://www.reuters.com/business/sustainable-business/south-korean-firms-set-up-green-energy-hub-australia-2022-09-21

Написати нам 🇺🇦 | FB | IG | YT | TW
🇰🇷 Південнокорейський консорціум Han-Ho планує
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/8724-odne-z-najbilshih-mist.html