Войти

Ми акцентуємо увагу на процесуальних порушеннях у справі проти Костянтина Жеваго, — адвокатка Наталія Пушина

Ми акцентуємо увагу на процесуальних порушеннях у справі проти Костянтина Жеваго, — адвокатка Наталія Пушина

Адвокати Костянтина Жеваго наголошують на процесуальних порушеннях під час досудового розслідування у справі про розтрату коштів банку "Фінанси та кредит".

Цього разу мова йде про систематичні порушення слідчим та прокурором у справі: невиконання рішення суду, неналежне виконання процесуальних обов’язків, неявка у судові засідання, що унеможливило розгляд Клопотань захисту.

"Прокурор у даній справі неналежно здійснює процесуальне керівництво – не усуває порушення слідчого та самостійно допускає порушення. Так, прокурор не розглядає Клопотання сторони захисту в установлений Законом строк. Крім того, він багато разів не з’явився до суду для розгляду Клопотання про зміну запобіжного заходу Костянтину Жеваго, а без участі прокурора розгляд Клопотання неможливий. Прокурор ухиляється від виконання судового рішення, яким його зобов’язано надати матеріали справи для ознайомлення стороні захисту. Нами подана дисциплінарна скарга на прокурора і ми сподіваємось, що його діям буде надана справедлива оцінка відповідно до норм чинного законодавства", - повідомила Наталія Пушина, адвокатка Костянтина Жеваго.

Україна Online | Підписатись
Ми акцентуємо увагу на процесуальних
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/76690-odin-iz-aeroportiv-ukraini-mozhe.html