Войти

⚛️ Атомна енергетика є ключовою у досягненні нульових викидів, – Дженніфер Гренхольм

⚛️ Атомна енергетика є ключовою у досягненні нульових викидів, – Дженніфер Гренхольм

Міністерка енергетики Сполучених Штатів Дженніфер Гренхольм розповіла про зустріч з очільниками енергетичних відомств країн в межах Першої урядово-промислової конференції Roadmaps to New, яка 28-29 вересня проходила в Парижі.

«Атомна енергетика є ключовою для зміцнення нашої мережі та декарбонізації транспортного і промислового секторів. Провели продуктивну дискусію з глобальними лідерами в галузі енергетики та клімату стосовно рішень для створення нової ядерної структури, щоб досягти нульових викидів», – написала Гренхольм.

Консолідація міжнародного співтовариства може відіграти ключову роль у протидії російській федерації, яка загрожує світовому прогресу в ядерній галузі та розвитку мирних атомних технологій. Про це у своєму виступі заявив міністр енергетики України Герман Галущенко:

«На шляху до майбутнього атомної енергетики ми маємо величезну перепону, і її назва – росія. Це країна, яка також має ядерне виробництво та претендує бути одним із ключових гравців на ринку. Але дії росії можуть покласти край відродженню атомної галузі, відштовхнути назад перспективи мирного атома. росія не повинна перемогти. Не тільки на полі битви проти України, але й у війні проти мирного атома. Ми разом повинні знайти способи, як зупинити їхні дії, як покарати рф за скоєне», – наголосив Герман Галущенко.

twitter.com/SecGranholm/status/1707538723091427689">twitter.com/SecGranholm/status/1707538723091427689

#атомні_новини

Написати нам 🇺🇦 | FB | IG | YT | TW | IN | TH | EA
⚛️ Атомна енергетика є ключовою
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/70222-gur-ta-vms-povernuli-dodomu.html