Войти

Підтримка ЗСУ з бюджету Києва посилюватиметься, — депутати Київради на зустрічі з громадою під стінами КМДА

Підтримка ЗСУ з бюджету Києва посилюватиметься, депутати Київради на зустрічі з громадою під стінами КМДА

Київрада підтримала ініціативу мера міста Віталія Кличка щодо посилення підтримки ЗСУ.
«Більше 4,6 млрд грн вже витратив Київ на безпеку, оборону та забезпечення захисників та їх родин з 24 лютого 2022 року. З них: майже 3,5 млрд грн пішло у вигляді субвенцій на озброєння, спорядження, дрони, техніку та інші першочергові потреби військових частин міста, що виконують бойові завдання на передовій; понад 700 млн грн на виплату матеріальної допомоги захисникам та їхнім сім’ям; 439 млн грн спрямовано на забезпечення квартирами захисників, їхніх сімей.

Всі можливі ресурси місто і надалі буде спрямовувати нашим захисникам задля наближення перемоги. І в питанні підтримки ЗСУ має бути максимальна взаємодія місцевої, центральної влади та громадськості - сказав секретар Київради Володимир Бондаренко.

Під час акції також обговорили питання законопроєкту №10037, який пропонує переспрямувати ПДФО з зарплат військових з місцевих бюджетів у державний бюджет. «Натомість, ми пропонуємо зняти законодавчі обмеження, що забороняють місцевій владі напряму робити закупівлі в інтересах військових підрозділів» - зазначив депутат Київради Дмитро Білоцерковець

Україна Online | Підписатись
Підтримка ЗСУ з бюджету Києва
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/69068-kilkist-stali-neobhidna-dlja.html