Войти

Віталій Кличко: В бюджеті міста передбачено 555 мільйонів грн на матеріальну допомогу бійцям ЗСУ та сім’ям захисників

Віталій Кличко: В бюджеті міста передбачено 555 мільйонів грн на матеріальну допомогу бійцям ЗСУ та сім’ям захисників

Міською цільовою програмою «Турбота. Назустріч киянам» на 2023 рік передбачено понад 555 мільйонів гривень на виплату матеріальної допомоги військовослужбовцям та їхнім сім’ям, повідомив мер Києва Віталій Кличко. З них виплачено вже 312 мільйонів.

5 млрд гривень, які за ініціативою Кличка були виділені на минулій сесії Київради на підтримку підрозділів ЗСУ, спрямовуються на закупівлю автомобілів, дронів, систем Starlink, генераторів, аптечок, продуктів харчування, засобів гігієни, шоломів, захисних броне плит тощо, повідомив мер Києва.

За кошти іноземних партнерів Київ вже залучив в якості допомоги та передав 49 спецавто для ДСНС, 95 авто для Прикордонної служби, 5 вантажних авто підвищеної прохідності для полку «Азов». Також прикордонникам передали 2 тисячі бронежилетів, а командуванню Сухопутних військ - 7 тисяч бронежилетів 4-5 класу захисту та 5 тисяч касок.

Україна Online | Підписатись
Віталій Кличко: В бюджеті міста передбачено 555 мільйонів грн на матеріальну допомогу бійцям ЗСУ та сім’ям захисників Віталій Кличко: В бюджеті міста передбачено 555 мільйонів грн на матеріальну допомогу бійцям ЗСУ та сім’ям захисників Віталій Кличко: В бюджеті міста передбачено 555 мільйонів грн на матеріальну допомогу бійцям ЗСУ та сім’ям захисників
preview
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/60755-ukrainska-aviakompanija-air-ocean-airlines.html