Войти

☢️ Ядерна безпека на порядку денному всієї світової спільноти, – Герман Галущенко

☢️ Ядерна безпека на порядку денному всієї світової спільноти, – Герман Галущенко

Міністр енергетики України Герман Галущенко
провів онлайн-зустріч із науковцями Гарвардського університету, Массачусетського технологічного інституту, Принстонського університету та провідними спеціалістами з вашингтонських неурядових організацій.

Очільник Міненерго зазначив, що політики, журналісти, громадські активісти й науковці пильно слідкують за ситуацією довкола найбільшої в Європі атомної електростанції – української ЗАЕС, яку окупували та обстрілюють російські військові.

Герман Галущенко наголосив, що демілітаризація, деокупація та повернення Запорізької станції під контроль легітимного оператора – це єдиний шлях забезпечити ядерну безпеку:

«Потрібно використати всі можливі міжнародні механізми і авторитет наукової спільноти для досягнення цієї мети. Тільки спільними зусиллями ми зможемо не допустити нової ядерної катастрофи і зупинити державу-терориста».

https://www.facebook.com/german.galushchenko/posts/pfbid0C9YBgWWkpbKsvCZk5292bUApMpe2c2U8roXXDukn9PZNPMoUFBUWbJgi9t2ETrCQl">https://www.facebook.com/german.galushchenko/posts/pfbid0C9YBgWWkpbKsvCZk5292bUApMpe2c2U8roXXDukn9PZNPMoUFBUWbJgi9t2ETrCQl

Написати нам 🇺🇦 | FB | IG | YT | TW
☢️ Ядерна безпека на порядку
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/6573-s-19-sentjabrja-vyezd-iz.html