Войти

⚠️ Демілітаризація Запорізької АЕС та повернення повного контролю України над станцією має стати головним результатом роботи місії МАГАТЕ

⚠️ Демілітаризація Запорізької АЕС та повернення повного контролю України над станцією має стати головним результатом роботи місії МАГАТЕ

ДП «НАЕК «Енергоатом» вітає в Україні місію Міжнародного агентства з атомної енергії на чолі з генеральним директором Рафаелем Маріано Гроссі.

Персонал Енергоатома і Запорізької атомної електростанції підтримують місію та докладуть усіх зусиль, щоб не дати рашистам приховати факти ядерного тероризму й порушення ядерної безпеки на найбільшій в Європі АЕС. Тим паче, що вже зафіксовано достатньо фактів злочинних дій російських військових, і приховати їх не вийде.

Енергоатом наголошує, що за результатами візиту місії МАГАТЕ територія ЗАЕС та Енергодару має бути демілітаризована, а російські війська й техніка повинні покинути територію станції, так само як і працівники «росатому». Сама ж Запорізька АЕС має повернутися під повний контроль України.

Уклінно дякуємо персоналу станції, який всі ці місяці, перебуваючи під російською окупацією у надважких умовах, героїчно виконує свої обов’язки та забезпечує ядерну безпеку ЗАЕС, України й усього світу!

Написати нам 🇺🇦 | FB | IG | YT | TW
⚠️ Демілітаризація Запорізької АЕС та
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/4818-nuzhno-sozdat-spetsprogrammu-dlja-soldat.html