Войти

🛻 Захисники України отримали від Енергоатома чергові автівки

🛻 Захисники України отримали від Енергоатома чергові автівки

Вісім позашляховиків військовим Національної гвардії України, які захищають ядерні об’єкти, та представникам Збройних Сил України передали 4 травня 2023 року президент ДП «НАЕК «Енергоатом» Петро Котін, голова первинної профспілкової організації Компанії Олексій Лич та генеральний директор Рівненської АЕС Павло Ковтонюк.

Кошти на цю техніку збирав увесь колектив Енергоатома, зокрема й працівники РАЕС. Працівники транспортного цеху відремонтували та підготували для наших воїнів всі автівки. Частина з них допомагатиме у захисті атомних станцій, а інша техніка поїде на фронт.

💬 «Наша профспілка дбає, щоб нацгвардійці мали все необхідне для опору російському агресору та захисту атомних станцій, українців та українок. Всі автомобілі гарно обладнані та ще будуть посилені сучасною зброєю, щоб боронити АЕС», – сказав Петро Котін.

Він наголосив, що «мати колеса» для військових сьогодні надважливо, адже без оперативності й мобільності на фронті не впоратися. І додав: «Ми впевнені у перемозі України і робитимемо все, аби допомагати вам її здобути. За все, що ви робите для цього, велика вам шана. Бажаю здоров’я. Пишаюся вами! Слава Україні!».

Олексій Лич подякував військовослужбовцям та запевнив, що Енергоатом і далі підтримуватиме їх всім чим зможе.

За плідну співпрацю Петру Котіну та Олексію Личу були вручені нагрудні знаки Командувача об’єднаних сил ЗСУ «За службу та звитягу» 3-го ступеня.

💪 Своєю чергою, командир військової частини Аркадій Агальцов подякував керівництву НАЕК за своєчасну допомогу та зазначив: «Ми не маємо сумнівів у перемозі. Ні на мить. Бо нас підтримує весь світ. Піклується про нас і Енергоатом. Дякуємо вам за допомогу, за вашу благородну справу та людяність, за турботу про українське військо!»

#НовиниКомпанії

Написати нам 🇺🇦 | FB | IG | YT | TW | IN | EA
🛻 Захисники України отримали від
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/43372-ukraina-derzhit-svoi-vojska-vozle.html