Войти

💪 Чотири пікапи для Нацгвардії: Енергоатом продовжує допомагати українським воїнам

💪 Чотири пікапи для Нацгвардії: Енергоатом продовжує допомагати українським воїнам

Три Mitsubishi L 200 та один Ford Ranger військовослужбовцям Національної гвардії України, які захищають ядерні об’єкти, передали 28 березня 2023 року за присутності президента ДП «НАЕК «Енергоатом» Петра Котіна, заступника командувача Нацгвардії України Миколи Миколенка, народної депутатки Олени Копанчук та голови первинної профспілкової організації Енергоатома Олексія Лича.

Ця автомобільна техніка, відремонтована працівниками транспортного цеху атомної станції, тепер служитиме нашим військовим.

«Автомобілі для захисників – така сама необхідність, як і сучасне спорядження чи надійна зброя. Розуміючи це, колектив Енергоатома продовжує допомагати воїнам, надаючи автівки, які зроблять їх іще швидшими, мобільнішими й оперативнішими», – сказав Петро Котін.

Він також привітав захисників з Днем Національної гвардії України, який відзначався 26 березня, та щиро подякував їм за щоденну мужність і незламність, якими захоплюється весь світ:

«Я вітаю вас і дякую за ту військову працю, яку ви робите: захищаєте країну, її громадян, наші атомні станції. Дійсно, ворог хотів захопити всі наші атомні станції. Попри те, що захопив найбільшу – Запорізьку, він все одно не досяг тих цілей, які ставив перед собою: занурити Україну в пітьму», – додав президент Енергоатома.

Олексій Лич підкреслив щоденну невтомну працю, яку гідно виконують нацгвардійці, та запевнив, що Компанія й надалі підтримуватиме їх всім чим зможе.

Своєю чергою Микола Миколенко від усіх нацгвардійців подякував за автівки, які й справді зараз на вагу золота в усіх родах військ, і за постійну підтримку з боку Енергоатома:

«Дуже вдячні керівництву Компанії. Ви допомагаєте нам швидше виконувати військові завдання – і на фронті, й щодо захисту ядерних об’єктів України».

Військові захищають нас, ми допомагаємо їм! Разом – переможемо!

#НовиниКомпанії

Написати нам 🇺🇦 | FB | IG | YT | TW | IN
💪 Чотири пікапи для Нацгвардії:
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/37887-poka-rusnja-otpravljaetsja-na-kontsert.html