Войти

⚡️ Сьогодні, 23 грудня 2022 року, президент ДП «НАЕК «Енергоатом» Петро Котін відвідав з робочим візитом ВП «Атомремонтсервіс» у м

⚡️ Сьогодні, 23 грудня 2022 року, президент ДП «НАЕК «Енергоатом» Петро Котін відвідав з робочим візитом ВП «Атомремонтсервіс» у м. Славутич і провів нараду щодо роботи ремонтних підрозділів Компанії.

В ній взяли участь також народна депутатка України Ольга Василевська-Смаглюк, міський голова м. Славутич Юрій Фомичев, в.о. голови Держатомрегулювання Олег Коріков та керівник первинної профспілкової організації НАЕК «Енергоатом» Олексій Лич.

Петро Котін, привітавши атомників-ремонтників і всіх присутніх з Днем енергетика, зазначив, що нарада, присвячена питанням ремонту на енергоблоках, проводиться вперше за багато років: «На жаль, здебільшого йдеться про позапланові ремонти, спричинені постійними ракетними атаками росії на об’єкти нашої енергетичної інфраструктури, що безпосередньо впливає і на роботу енергоблоків АЕС. У цих складних умовах надважливого значення набуває високопрофесійний ремонтний персонал, який зараз виходить на передній край енергетичного фронту. Адже виконує чи не найважливіше завдання – швидке відновлення роботи атомної генерації та забезпечення роботи українських АЕС».

Президент Енергоатома подякував фахівцям за самовіддану й ефективну роботу в цих важких умовах. Він наголосив, що Компанія робить усе можливе, щоб забезпечити країну електроенергією: скорочує терміни всіх видів ремонтів та відновлює енергоблоки після аварійних зупинень. Після чого з нагоди Дня енергетика вручив відзнаки та нагороди 64 працівникам «Атомремонтсервіса». За успішну роботу вони отримали грошові премії та почесні грамоти і подяки НАЕК.

«Завдяки вашому професіоналізму та кваліфікації нам до снаги виконати найскладніші завдання. Кожен з вас сьогодні – частина всеукраїнського фронту, метою якого є перемога над ворогом», – наголосив Петро Котін.

Ольга Василевська-Смаглюк та Юрій Фомичев також привітали присутніх із професійним святом і вручили подяки самому Петру Котіну.

#НовиниКомпанії

Написати нам 🇺🇦 | FB | IG | YT | TW
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/23078-za-kashu-mannuju-za-zhizn.html