Войти

🇩🇪 Німеччині потрібно інвестувати 1 трлн доларів, щоб підготувати свою енергетичну систему до 2030 року, – BloombergNEF

🇩🇪 Німеччині потрібно інвестувати 1 трлн доларів, щоб підготувати свою енергетичну систему до 2030 року, – BloombergNEF

Німеччина виділила понад 275 млрд доларів на подолання безпосередніх наслідків енергетичної кризи, спровокованої війною росії в Україні, але повне вирішення буде набагато дорожчим – якщо країна взагалі зможе це зробити.

За даними BloombergNEF, до 2030 року очікувана вартість модернізації енергетичної системи Німеччини становитиме понад 1 трлн доларів. Витрати включають інвестиції в модернізацію електромереж і, передусім, у нові рішення для керування поетапним виведенням з експлуатації атомних і вугільних електростанцій, задоволення підвищеного попиту з боку електромобілів і систем опалення, а також дотримання кліматичних зобов’язань.

За оцінками німецького регулятора мережі й аналітичного центру Agora Energiewende, до 2030 року потрібно створити близько 250 ГВт нових потужностей, адже очікується, що попит на електроенергію зросте приблизно на третину порівняно з нинішніми показниками.

bloomberg.com/news/articles/2023-02-25/germany-faces-1-trillion-challenge-to-plug-massive-power-gap">bloomberg.com/news/articles/2023-02-25/germany-faces-1-trillion-challenge-to-plug-massive-power-gap

Написати нам 🇺🇦 | FB | IG | YT | TW | IN
🇩🇪 Німеччині потрібно інвестувати 1
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/33910-propagandisty-v-rf-nachinajut-panikovat.html