Войти

⚡️⚡️⚡️ Президент ДП «НАЕК «Енергоатом» Петро Котін разом з активом Компанії відвідав з робочим візитом одне з ремонтних підприємств Енергоатома, де проінспектував виробничі потужності та провів нараду

⚡️⚡️⚡️ Президент ДП «НАЕК «Енергоатом» Петро Котін разом з активом Компанії відвідав з робочим візитом одне з ремонтних підприємств Енергоатома, де проінспектував виробничі потужності та провів нараду з керівництвом і оперативним персоналом відокремленого підрозділу Компанії.

За словами керівника НАЕК, ремонтниками Енергоатома використовується спеціальне обладнання, яке неоціненно допомагає в ремонті елементів реакторів, парогенераторів та головних циркуляційних насосів. Йдеться про вкрай ризиковані роботи, які майже неможливо проводити вручну.

«Це обладнання дає змогу без задіяння людського ресурсу в дистанційному режимі виконувати критично важливі ремонти, не наражаючи на небезпеку фахівців-атомників. Без цього агрегату експлуатація наших енергоблоків була би складнішою», підкреслив Петро Котін.

Він подякував персоналу за ефективну працю в надскладних умовах та наголосив, що Компанія робить усе можливе, щоб забезпечити країну електроенергією: скорочує терміни всіх видів ремонтів і в рекордно стислі терміни відновлює роботу енергоблоків після аварійних зупинень.

«Ремонтники Енергоатома безпрецедентно швидко та якісно відновлюють об‘єкти нашої енергетичної інфраструктури, пошкоджені внаслідок ворожих обстрілів. Досі ніхто у світі такого не робив і не має подібного досвіду. Саме завдяки зусиллям ремонтних підрозділів Україна гідно тримає ще й енергетичний фронт, повертаючи світло і тепло всюди, де ворог намагається нас їх позбавити», наголосив Петро Котін. І нагадав, що навіть в умовах війни та понівеченої інфраструктури Енергоатом зараз працює всіма дев'ятьма енергоблоками АЕС, розташованих на підконтрольній державі території.

Насамкінець очільник НАЕК відзначив атомників-ремонтників за успішну й професійну роботу грамотами та подяками Компанії.

#НовиниКомпанії

Написати нам 🇺🇦 | FB | IG | YT | TW | IN
⚡️⚡️⚡️ Президент ДП «НАЕК «Енергоатом»
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/32730-urjadi-bagatoh-krain-zokrema.html