Войти

🇪🇪 В Естонії робоча група опублікувала проміжний звіт, у якому запропоновано 16 можливих місць для розміщення атомної електростанції

🇪🇪 В Естонії робоча група опублікувала проміжний звіт, у якому запропоновано 16 можливих місць для розміщення атомної електростанції. Усі місця розташовані на узбережжі Балтійського моря, оскільки менші водойми непридатні для охолодження.

Остаточний аналіз робочої групи з просторового аналізу буде завершено в березні, а повне техніко-економічне обґрунтування для розвитку ядерної енергетики в країні очікується наприкінці цього року.

Координатор робочої групи з ядерної енергетики Ріліка Раннел сказала, що в остаточному документі кількість можливих місць, ймовірно, буде скорочено.

Вона зазначила, що поряд із визначенням можливих місць, робоча група аналізує тип законодавства, який буде необхідно розробити, питання щодо створення органу ядерного контролю й кількості фахівців різного рівня освіти, яка знадобиться Естонії.

news.err.ee/1608862538/working-group-proposes-16-possible-locations-for-nuclear-plant">news.err.ee/1608862538/working-group-proposes-16-possible-locations-for-nuclear-plant

Написати нам 🇺🇦 | FB | IG | YT | TW | IN
🇪🇪 В Естонії робоча група
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/28649-v-nato-gotovy-k-prjamoj.html