Войти

🤬Сотні мешканців Ірпеня разом з дітьми залишились на вулиці під час війни

🤬Сотні мешканців Ірпеня разом з дітьми залишились на вулиці під час війни. Місцева влада не діє, люди на межі відчаю...

Понад 300 родин стали заручниками забудовника. Люди переконані, за свавіллям, що відбувається у ЖК «Центральний Преміум», стоїть головою фракції «Батьківщина» та власник житлового комплексу, Олександр Пікулик.

Вже кілька місяців власники квартир не можуть отримати ключі від помешкань, а забудовник лише вимагає з них гроші. Ще улітку він зібрав з людей по 30$ за кв.м ніби то на відновлення квартир, що були пошкодженні на початку війни.

Місцева влада ситуацію ігнорує😔

До речі, сам Пікулик є одним з її представників. Він депутат Ірпінської міської ради 8-го скликання від партії ВО"Батьківщина".

Втім найбільш кричущим доказом безкарності та вседозволеності Пікулика є, напевно, стрілянина в ірпінському ресторані Sapori Veri. Там на початку минулої зими депутат напідпитку хизувався тією ж нагородною зброєю, а потім ледь не влучив в жінку. Та, не зважаючи на сліди від куль та свідчення очевидців, він так і не поніс за це відповідальності…
🤬Сотні мешканців Ірпеня разом з
🤬Сотні мешканців Ірпеня разом з
🤬Сотні мешканців Ірпеня разом з
🤬Сотні мешканців Ірпеня разом з дітьми залишились на вулиці під час війни 🤬Сотні мешканців Ірпеня разом з дітьми залишились на вулиці під час війни 🤬Сотні мешканців Ірпеня разом з дітьми залишились на вулиці під час війни
preview
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/28460-danilov-nameknul-chto-ukraina-zhdet.html