Войти

🇬🇧 Щоб досягти цілей щодо нульового викиду, Британія має прискорити розвиток атомної галузі

🇬🇧 Щоб досягти цілей щодо нульового викиду, Британія має прискорити розвиток атомної галузі

Це одна зі 129-ти рекомендацій, наданих ексміністром енергетики Крісом Скідмором. Він також закликав «прискорити формування Британської ядерної компанії (GBN) на початку 2023 року». Це необхідно для того, щоб вже цього року розробити «чітку дорожню карту» майбутніх схем для вирішення «дедалі більшого попиту на електроенергію».

Кріс Скідмор робить висновок, що завдяки прискоренню формування GBN промисловість спокійніше сприйматиме нинішню невизначеність щодо того, як реально досягти зазначеної урядом Великої Британії мети, щоб ядерна енергія покривала чверть загальнонаціонального попиту. Наразі ж ядерна енергетика забезпечує 15% потреб країни в електроенергії.

«Зважаючи на те, що попит на електроенергію зростає, атомна енергетика може забезпечити надійне базове електропостачання, яке не залежить від погоди, та здатна надавати інші послуги для енергетичних мереж», – вважають експерти.

newcivilengineer.com/latest/pipeline-of-no-regrets-new-nuclear-schemes-needs-expediting-16-01-2023">newcivilengineer.com/latest/pipeline-of-no-regrets-new-nuclear-schemes-needs-expediting-16-01-2023

Написати нам 🇺🇦 | FB | IG | YT | TW | IN
🇬🇧 Щоб досягти цілей щодо
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/27027-prezident-serbii-aleksandar-vuchich-publichno.html