Войти

⚛️ Rolls-Royce SMR продовжує роботу з огляду потенційних майданчиків для розміщення чотирьох атомних електростанцій

⚛️ Rolls-Royce SMR продовжує роботу з огляду потенційних майданчиків для розміщення чотирьох атомних електростанцій

Представники компанії відвідали Берклі та Олдбері, де зустрілися із зацікавленими сторонами для обговорення процесу створення ядерних майданчиків.

Головний операційний директор Девід Уайт зазначив, що цей крок дає можливість побачити потенціал для Rolls-Royce SMR і зустрітися з представниками громад, щоб обговорити їхню готовність на розташування в регіоні нових ядерних потужностей.

«Rolls-Royce SMR (ММР – малі модульні реактори) відіграватимуть значну роль для майбутньої енергетичної безпеки Великої Британії та забезпеченні чистої та доступної електроенергії майбутнім поколінням її громадян, водночас забезпечуючи тисячі висококваліфікованих робочих місць», – сказав він.

Для довідки: Кожен Rolls-Royce SMR виробляв би достатньо чистої енергії для живлення мільйона будинків протягом 60 років. Розгортання парку ММР у Британії створить 40 тисяч робочих місць у всій Англії та Уельсі.

Нагадаємо: на початку 2022 року Енергоатом та Rolls-Royce SMR домовилися про співпрацю щодо можливості будівництва британських ММР в Україні.

businessinnovationmag.co.uk/rolls-royce-smr-looks-at-south-west-sites-for-small-nuclear-power-solutions">businessinnovationmag.co.uk/rolls-royce-smr-looks-at-south-west-sites-for-small-nuclear-power-solutions

Написати нам 🇺🇦 | FB | IG | YT | TW | IN
⚛️ Rolls-Royce SMR продовжує роботу
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/26844-niderlandy-planirujut-peredat-ukraine-pvo.html