Войти

Сьогодні був черговий активний дипломатичний день: іще чотири лідери держав-партнерів повністю поінформовані про українські оборонні потреби і про найближчі плани держави-терориста

Сьогодні був черговий активний дипломатичний день: іще чотири лідери держав-партнерів повністю поінформовані про українські оборонні потреби і про найближчі плани держави-терориста.

Росії не вдасться приховати у тиші її підготовку до нової хвилі агресії проти України і всієї Європи. Світ знатиме в усіх деталях, як і коли агресор готує нову ескалацію в цій війні. І кожен новий мобілізаційний крок Росії буде відомий світу ще до того, як вона його здійснить. Ми це забезпечимо.

І щоденно зміцнюємо оборону України. З усіма лідерами обговорюю обов’язково дві речі: більше оборонної підтримки для нашої держави, тобто більше зброї для нашої армії, та більше захисту всім українцям – захист на землі, в небі і на морі.

Хочу сьогодні подякувати Президенту Байдену і канцлеру Шольцу – за рішення посилити нашу оборону, дуже вагоме рішення. Матимемо ще одну батарею Patriot і потужну бронетехніку – це дійсно велика перемога для нашої держави.

Дякую всім, хто допомагає нашим людям захищати свободу!
Дякую всім, хто воює і працює заради того, щоб терористи зазнали поразки!
Слава нашому міцному народу!
Слава Україні!
Сьогодні був черговий активний дипломатичний день: іще чотири лідери держав-партнерів повністю поінформовані про українські оборонні потреби і про найближчі плани держави-терориста Сьогодні був черговий активний дипломатичний день: іще чотири лідери держав-партнерів повністю поінформовані про українські оборонні потреби і про найближчі плани держави-терориста Сьогодні був черговий активний дипломатичний день: іще чотири лідери держав-партнерів повністю поінформовані про українські оборонні потреби і про найближчі плани держави-терориста
preview
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/25219-v-ukraine-poka-net-neobhodimosti.html