Войти

🔵 🔵 🔵 В Енергоатомі затвердили Колективний договір Компанії на 2023-2024 роки

🔵 🔵 🔵 В Енергоатомі затвердили Колективний договір Компанії на 2023-2024 роки

26 грудня 2022 року відбулося засідання Звітної конференції трудового колективу Дирекції ДП «НАЕК «Енергоатом» стосовно результатів виконання Колективного договору за 2021-2022 рр. та проєкту Колдоговору на 2023-2024 рр. Поряд з делегатами в конференції взяли участь Президент Компанії Петро Котін та Голова первинної профспілкової організації Олексій Лич.

За підсумками 2021-2022 років Енергоатом попри воєнний стан в країні та складну ситуацію в економіці повною мірою виконав усі зобов’язання перед трудовим колективом.

«Так, у 2022 році Компанія на соціальний розвиток спрямувала 780 млн грн, що на 103 млн грн більше, ніж за аналогічний період минулого року. Крім того, протягом року середньомісячна зарплата працівників Енергоатома зросла на 8,8%», – наголосив Петро Котін.

Делегати конференції затвердили проєкт Колективного договору на 2023-2024 роки, який перед тим розглянули й ухвалили трудові колективи відокремлених і структурних підрозділів Компанії.

Як зазначив Олексій Лич, основним завданням для нового Колективного договору є «збереження всіх напрацювань та здобутків, яких вдалося досягти протягом попередніх років, враховуючи виклики, пов'язані із повномасштабною війною росії проти України».

Крім того, члени Конференції підтвердили фінансові зобов’язання Компанії перед трудовим колективом, зокрема щодо виплат з нагоди Дня енергетика. Енергоатом забезпечить ці виплати всім працівникам Компанії, які зберігають вірність Україні, не погоджуючись на співпрацю з окупантами.

#НовиниКомпанії

Написати нам 🇺🇦 | FB | IG | YT | TW
🔵 🔵 🔵 В Енергоатомі
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/23474-kitaj-napravil-k-granitsam-tajvanja.html