Войти

🇬🇧 Уряд Британії проводить стрес-тести на випадок блекаутів

🇬🇧 Уряд Британії проводить стрес-тести на випадок блекаутів

Британський уряд перевіряє плани надзвичайних ситуацій, пов’язаних із відключенням електроенергії, оскільки побоювання щодо її постачання зростають.

The Guardian ознайомився з конфіденційними документами, які попереджають, що за «найгіршого сценарію» всі сектори, включаючи транспорт, харчову промисловість, водопостачання, комунікації та енергетику, можуть не витримати і вийти з нормального стану на термін до семи днів.

Уряд проводить стрес-тестування програми Yarrow – конфіденційного плану подолання ситуації в разі відключення електроенергії, також упродовж останніх днів по всій країні провели серію навчань з урядовими департаментами та радами.

Програма Yarrow націлена на підготовку до ситуації, якщо взимку без будь-якого попередження відключать електроенергію в усіх приміщеннях, без живлення резервних генераторів. Плано передбачається, що 60% попиту на електричну енергію задовольнятиметься в період з другого по сьомий день, коли будинки та підприємства матимуть «переривчастий доступ» до енергопостачання.

Водночас угода між енергетичним регулятором Ofgem і National Grid передбачає, що 100% попиту на електроенергію має бути відновлено за тиждень. Досягнення цієї цілі уряд очікує навіть за найгіршого сценарію.

theguardian.com/business/2022/nov/01/government-tests-energy-blackout-emergency-plans-as-supply-fears-grow">theguardian.com/business/2022/nov/01/government-tests-energy-blackout-emergency-plans-as-supply-fears-grow

Написати нам 🇺🇦 | FB | IG | YT | TW
🇬🇧 Уряд Британії проводить стрес-тести
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/15720-ukraine-ne-dostanetsja-bolshe-ni.html