Войти

🤝 Міністерство економіки, торгівлі та промисловості Японії домовилося з малайзійською компанією Petronas про нарощування постачань скрапленого природного газу (СПГ, англ

🤝 Міністерство економіки, торгівлі та промисловості Японії домовилося з малайзійською компанією Petronas про нарощування постачань скрапленого природного газу (СПГ, англ. – LNG) в разі надзвичайної ситуації чи збоїв у постачанні енергоресурсів, повідомляє Nikkei.

За інформацією видання, це передбачено підписаним між відомством та компанією меморандумом про співпрацю. Попит на LNG в Японії зростає взимку, тоді як у країнах Південно-Східної Азії спостерігається його надлишок через відсутність потреби в опаленні.

Крім того, сторони розглянуть можливість спільних інвестицій у виробництво LNG та обговорять спільне використання резервуарів для його зберігання.

https://asia.nikkei.com/Business/Energy/Japan-reaches-deal-on-emergency-LNG-supplies-from-Petronas">https://asia.nikkei.com/Business/Energy/Japan-reaches-deal-on-emergency-LNG-supplies-from-Petronas

Написати нам 🇺🇦 | FB | IG | YT | TW
🤝 Міністерство економіки, торгівлі та
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/10101-pospilkuvavsja-iz-prezidentom-frantsii-emmanuelem.html