Войти

🇵🇱Польща відправить поліцейських на кордон з Біломосковією, - міністр внутрішніх справ країни Маріуш Камінський

DeepState UA

2-07-2023, 14:40
🇵🇱Польща відправить поліцейських на кордон з Біломосковією, - міністр внутрішніх справ країни Маріуш Камінський

💭«У зв'язку з напруженою ситуацією на кордоні з білоруссю, я прийняв рішення посилити наші сили групою з 500 поліцейських з превентивних підрозділів та антитерористичних підрозділів. Вони приєднаються до 5 000 прикордонників та 2 000 солдатів, які охороняють безпеку цього кордону», - йдеться у твіті посадовця.

🤔Зокрема, заступник міністра національної оборони Польщі Войцех Скуркевич зазначив, що окрім операцій проти України можна очікувати ворожі дії відносно Польщі та Литви з боку ПВК "вагнер".

🇱🇹Президент Литви Гітанас Науседа нещодавно заявив, що присутність вагнерівців може стати причиною нестабільності в Балтійському регіоні.

🗣«Поки що рано робити висновки про те, як ці сили бойовиків можуть бути використані – можливо, проти України. Можливо, буде якась політична напруга всередині російської федерації – можливо, вони знову організують збройний виступ проти режиму путіна <...> Щодо нас, то це ще один важіль в руках лукашенка проти нас. І ми дуже добре знаємо нашого сусіда», – вважає Науседа.
🇵🇱Польща відправить поліцейських на кордон
0
https://vojna-v-ukraine.com/deepstateua/54144-tsikavo-chi-vijde-u-vas.html