Войти

⚡️Укренерго відзвітували, що генерації електроенергії достатньо для покриття потреби споживачів, і навіть є невеликий експорт у Молдову

DeepState UA

15-04-2023, 14:58
⚡️Укренерго відзвітували, що генерації електроенергії достатньо для покриття потреби споживачів, і навіть є невеликий експорт у Молдову.

♨️Станом на вчора, опалювальний сезон завершено у всіх областях. Наразі потреби споживачів покривають усі види генерації.

🌊Великі об’єми води у річках забезпечують активну роботу ГЕС упродовж всієї доби, а також ці електростанції ефективно покривають пікові споживання вранці та ввечері. Зокрема, у певний період часу частка ГЕС у структурі виробництва становить близько 20%, заміщаючи частину теплової генерації.

☔️Цьогоріч весняні паводки дуже значні, тому для уникнення масштабних підтоплень населених пунктів вздовж річок на гідроелектростанціях "Укргідроенерго" здійснюються контрольовані скиди води.

💬«Відновлення енергосистеми після масованих атак росіян триває. Пріоритетним наразі є відновлення надійності живлення. Для цього наші ремонтні бригади щоденно працюють на всіх об’єктах високовольтної мережі, які зазнали російських атак. Щоб зменшити навантаження на енергосистему, яка зазнала тяжких пошкоджень ворога і все ще продовжує відновлюватися, просимо, за можливості, переносити використання потужної техніки на нічні та денні години», – додали в Укренерго.

💪Дякуємо енергетикам за службу і вітаємо НЕК "Укренерго" зі святом — днем заснування.
⚡️Укренерго відзвітували, що генерації електроенергії
0
https://vojna-v-ukraine.com/deepstateua/40371-danija-peredast-ukraini-19-sau.html