Войти

Щоденно як мінімум двічі – вранці і ввечері – я отримую звіти від наших військових

Украина Online

2-10-2022, 22:52
Щоденно як мінімум двічі – вранці і ввечері – я отримую звіти від наших військових. 

Цього тижня у звітах найбільшу частину займає перелік звільнених від ворога населених пунктів у межах нашої оборонної операції.

Це, знаєте, тенденція така... Нещодавно хтось десь проводив псевдореферендуми, а коли повертається український прапор – про російський фарс з якимись там папірцями й якимись там анексіями ніхто й не згадує. 

Окрім, звичайно, правоохоронних органів України. Бо кожен, хто причетний до будь-яких елементів агресії проти нашої держави, буде за це відповідати.

І я дякую усім, хто наближає ці моменти перемог, хто повертає український прапор на його законні місця на українській землі. Дякую усім: від генералів до рядових, від професійних військових, розвідників та спецслужбовців – до волонтерів і кожного, хто допомагає обороняти нашу державу.
Щоденно як мінімум двічі – вранці і ввечері – я отримую звіти від наших військових Щоденно як мінімум двічі – вранці і ввечері – я отримую звіти від наших військових Щоденно як мінімум двічі – вранці і ввечері – я отримую звіти від наших військових
preview
0
https://vojna-v-ukraine.com/ukraine_online/10113-u-nas-samyj-luchshij-prezident.html