Войти

Керівниця реабілітаційного центру RECOVERY в Дніпрі Алла Півник відзначена окремою номінацією у рейтингу «УП100

Керівниця реабілітаційного центру RECOVERY в Дніпрі Алла Півник відзначена окремою номінацією у рейтингу «УП100. Лідерство під час війни»
 
Алла Півник очолює відділення фізичної та реабілітаційної медицини у Міській клінічній лікарні №4 Дніпровської міської ради, на базі якого створено перший з восьми центрів RECOVERY, національної мережі реабілітаційних центрів для військових, заснованих Віктором та Оленою Пінчуками.
 
«Бути лідером – це дуже важко, особливо в мультидисциплінарній реабілітаційній команді, яка складається з фізіотерапевтів, ерготерапевтів, психологів, логопедів, соцпрацівників, протезистів та інших фахівців, які «піднімають» наших захисників. Я пишаюсь тим, що ми є першим в Україні центром реабілітації RECOVERY. За 4 роки його роботи в нас пройшли відновлення 1500 захисників та захисниць», - розповіла Алла Півник.
 
Реабілітаційні центри національної мережі RECOVERY надають безоплатні послуги у Києві, Львові, Вінниці, Рівному, Одесі (два заклади) і на Дніпропетровщині (два заклади). Загалом у центрах національної мережі вже отримали реабілітаційну допомогу понад 4300 пацієнтів.

🇺🇦 Украина Сейчас / Подписаться
Керівниця реабілітаційного центру RECOVERY в
0
https://vojna-v-ukraine.com/ukraine-now/77733-evrokomissija-vydelit-vengrii-900-mln.html