Войти

Найбільший національний рітейлер «АТБ» приєднується до галузевого Меморандуму, який підтримає українських виробників продуктів харчування

Найбільший національний рітейлер «АТБ» приєднується до галузевого Меморандуму, який підтримає українських виробників продуктів харчування

Мережа «АТБ» підтримала унікальну для України галузеву ініціативу соціально відповідального саморегулювання: Меморандум встановлює більш широкий, аніж визначено державою, перелік соціально значущих продуктів харчування з фіксованими термінами розрахунків між рітейлом і виробниками.

Приєднуючись до Меморандуму, «АТБ» підтверджує свою відданість відповідальному веденню бізнесу в умовах війни.

Галузевий Меморандум «Про забезпечення стабільної роботи в Україні ланцюга постачання продуктів харчування в умовах дії воєнного стану» розроблений заради забезпечення продовольчої безпеки, підтримки українських виробників і покупців, мінімізації ризиків виникнення дефіциту товарів.

Окрім сталого задоволення попиту на продукти, підписаний мережею «АТБ» галузевий Меморандум враховує інтереси всіх сторін ланцюжка постачань: спільна підтримка з боку найбільших роздрібних торгівців дозволить більшій кількості вітчизняних виробників отримати гарантовані умови для стабільної роботи.

Документ розроблений з участю найбільших роздрібних торговельних мереж України (серед яких «АТБ», «Сільпо», «Ашан», Novus, Varus, «Коло»), а також представників уряду, Мінекономіки, галузевих і міжгалузевих асоціацій. Він відкритий задля підписання для усіх соціально відповідальних суб’єктів роздрібної торгівлі.

🇺🇦 Украина Сейчас
Найбільший національний рітейлер «АТБ» приєднується
0
https://vojna-v-ukraine.com/ukraine-now/40861-v-natsgvardii-nachali-sluzhebnuju-proverku.html