Войти

Дружина головного прокурора Києва громадянка росії

Дружина головного прокурора Києва громадянка росії

Олег Кіпер, головний прокурор Києва, вдало приховував російське громадянство дружини і її зв’язки із спецслужбами рф майже 2.5 роки а саме її співпрацю із центром «Вестник Евразии», який займається вербуванням.

Врешті був змушений зізнатися в інтерв‘ю Радіо Свобода, що дружина наче «змінила російське громадянство на українське». На 6 місяці війни…

По-перше, журналісти з’ясували, що російський паспорт дружини прокурора досі дійсний і вона має діючий індивідуальний номер платника податків в росії.

По-друге, як могла Ірина Кіпер набути українське громадянство не вийшовши з російського, адже відповідно до ст.9 Закону України «Про громадянство України», набувач громадянства має довести, що в нього немає іншого громадянства. І це обов’язкова умова.

По-третє, раніше ЗМІ неодноразово повідомляли про російське громадянство Ірини Кіпер і про її можливі зв‘язки із спецслужбами країни-агресорки через центр «Вісник Євразії», який вербує «перспективну» молодь.

Олег Кіпер очолив Київську міську прокуратуру 11.09.2020 р. До цього Кіпер працював на Одещині та Івано-Франківщині. Був заступником начальника Головного слідчого управління ГПУ часів Віктора Януковича.

🇺🇦 Украина Сейчас
Дружина головного прокурора Києва громадянка
0
https://vojna-v-ukraine.com/ukraine-now/30311-ukraina-osvobozhdaetsja-ot-vsego-vrazheskogo.html