Войти

Юрта незламності в центрі Києва: волонтери прокоментували заяву МІД РФ

Юрта незламності в центрі Києва: волонтери прокоментували заяву МІД РФ

В столичному парку Шевченка завершують збирати традиційне житло казахів. Але на цей раз юрта буде зігрівати українців. Журналіст «Украина Сейчас» поспілкувався з волонтерами, які працюють на місці. За словами етнічної казашки та волонтерки Саулє, загалом в Україні встановлять шість таких юрт в різних містах країни. Київська - це вже друга. Споруди придбані коштом приватних підприємців Казахстану та передані в Україну.

Тут можна буде зігрітися, випити чаю та підзарядити мобільний телефон у випадку блекауту. Ще до відкриття юрта викликає неабияку цікавіть у перехожих. Офіційно її відкриють 14 грудня і працюватиме вона до закінчення холодної погоди.

Тим часом в МЗС країни окупанта вже істерика через, начебто такі дії можуть вплинути на «стратегічне партнерство росії і Казахстану. Але в МЗС Казахстану та етнічні казахи, які мешкають в Україні вважають інакше. Відповідь на цю заяву дивіться у нашому відео.

🇺🇦 Украина Сейчас
Юрта незламності в центрі Києва: волонтери прокоментували заяву МІД РФ Юрта незламності в центрі Києва: волонтери прокоментували заяву МІД РФ Юрта незламності в центрі Києва: волонтери прокоментували заяву МІД РФ
preview
0
https://vojna-v-ukraine.com/ukraine-now/26059-na-severe-rovenskoj-oblasti-rojut.html