Войти

Понад 31 мільйон гривень допомоги: Фонд Арсенія Яценюка «Відкрий Україну» підбив підсумки 2022 року

Понад 31 мільйон гривень допомоги: Фонд Арсенія Яценюка «Відкрий Україну» підбив підсумки 2022 року.

Впродовж року Фонд передавав допомогу військовим на передовій: від бронежилетів, касок та оптичних прицілів до генераторів та пікапів. Про це повідомила команда Арсенія Яценюка.

Фонд допомагав жителям міст, які були на передовій спротиву російській агресії: від Миколаєва до Ізюма та Соледара. Возили продукти, воду, медикаменти.

«Безсонні ночі, тонни вантажів, поїздки на передову. Невтомний пошук необхідних речей. Тисячі годин спілкування з неймовірними волонтерами та нашими супергероями на передньому краї», – ділиться спогадами Фонд Яценюка на своїй сторінці у Facebook.

«Маємо за честь допомагати тим, кому завдячуємо нашою свободою - нашим Воїнам Світла. Продовжуємо працювати ще більше та наполегливіше, наближаючи нашу Перемогу», - написав на своїй сторінці Асеній Яценюк.

Дякуємо всім благодійним фондам, хто працює на Перемогу!

🇺🇦 Украина Сейчас
Понад 31 мільйон гривень допомоги: Фонд Арсенія Яценюка «Відкрий Україну» підбив підсумки 2022 року Понад 31 мільйон гривень допомоги: Фонд Арсенія Яценюка «Відкрий Україну» підбив підсумки 2022 року Понад 31 мільйон гривень допомоги: Фонд Арсенія Яценюка «Відкрий Україну» підбив підсумки 2022 року
preview
0
https://vojna-v-ukraine.com/ukraine-now/24277-v-harkovskoj-oblasti-podorvalsja-avtomobil.html