Войти

Зеленский принял участие в панели «Цифровая трансформация» в рамках саммита «Большой двадцатки»:

Зеленский принял участие в панели «Цифровая трансформация» в рамках саммита «Большой двадцатки»:

Зараз добре видно, що таке сучасна війна. Сьогодні не уявити життя без комп’ютерних мереж, швидкісного зв’язку, інтернету і тим більше – без електрики. Але ваші вороги можуть спробувати позбавити вас саме цього. Візьміть український досвід захисту, щоб гарантувати безпеку вашим народам.

Ми створили IT-армію, яка перемагає у кіберпросторі. Найкращі спеціалісти і компанії країни об’єдналися для захисту держави.

Понад 1300 кібератак ми відбили за вісім місяців російської війни. У перший тиждень вторгнення Росія знищила ключовий дата-центр нашої країни, і рішення у відповідь – це «хмари», в які ми перенесли частину інформаційних систем.

Ми побудували захист державних реєстрів. Ми зберегли цифрову стійкість банків. Завдяки цифровізації можемо швидко організувати соціальні виплати тим, хто постраждав від бойових дій.

Мільйони українців щоденно користуються нашим державним сервісом Дія. Це більше ста видів державних послуг без контакту з чиновниками. Цифровий паспорт, відкриття рахунків, сплата штрафів і податків, отримання державної допомоги, збір коштів на підтримку армії… Усе це українська Дія.

Якщо у вас або ваших союзників та партнерів ще немає такої системи і такого цифрового захисту, ми будемо раді допомогти вам їх побудувати!

Що всім нам треба – це відкинути суперечки і розвивати колективні зусилля заради глобального миру і стабільності кожної доброчесної держави. G-19 у цьому може бути дуже успішним! Україна готова допомагати. Наш безпековий досвід – це ваш безпековий досвід.

🇺🇦 Украина Сейчас
Зеленский принял участие в панели «Цифровая трансформация» в рамках саммита «Большой двадцатки»: Зеленский принял участие в панели «Цифровая трансформация» в рамках саммита «Большой двадцатки»: Зеленский принял участие в панели «Цифровая трансформация» в рамках саммита «Большой двадцатки»:
preview
0
https://vojna-v-ukraine.com/ukraine-now/17529-zelenskij-zapisal-utrennee-obraschenie-k.html