Войти

Сьогодні запустили наш наступний масштабний проєкт, над яким працювали останні декілька місяців

Сьогодні запустили наш наступний масштабний проєкт, над яким працювали останні декілька місяців. Він для нас особисто дуже важливий. Це те, що відгукнеться кожному українцю.

Створили ексклюзивну партію браслетів «Символ незламності» з останньої довоєнної партії Азовсталі.

Слово «Азовсталь» з власної назви заводу перетворилося на назву загальну — символ мужності та сили духу всього народу. Ми присвячуємо цей проєкт найнезламнішим людям світу — ЗСУ, а також кожному українцю, який захищає свою землю. Кожному, хто вже сім місяців не здається, не складає рук, а вперто йде вперед, наближаючи українську перемогу.

Кожна гривня з «Символу незламності» буде працювати на перемогу у вигляді безпілотників, які дуже потрібні нашим захисникам. Армія дронів завдяки вашим пожертвам через UNITED24 вже закупила для фронту майже тисячу БПЛА. З вашою допомогою ми зможемо зробити більше!

Нехай кожен, хто буде носити цей браслет, пам’ятає про незламність українських воїнів, про важливість допомоги армії і боротьби за перемогу.

Дякую партнерам, які допомогли реалізувати ідею, — Метінвесту — за сталь, бренду SOVA — за виготовлення браслета та майданчик для продажу. А також Новій пошті, яка безоплатно доставлятиме браслети. Купити браслет можна за цим посиланням.
Сьогодні запустили наш наступний масштабний
0
https://vojna-v-ukraine.com/ukraine-now/10706-pogibla-odna-zhenschina-vsledstvie-raketnyh.html