Войти

Екс-міністр транспорту в уряді Азарова Костянтин Єфименко володіє підприємствами в росії та Білорусі, чия продукція використовується для збройних сил рф

Екс-міністр транспорту в уряді Азарова Костянтин Єфименко володіє підприємствами в росії та Білорусі, чия продукція використовується для збройних сил рф.

Йдеться про гальмівні колодки, які використовуються у російському ВПК, йдеться в матеріалі «Моєї Київщини».

Ще з другої половини 2000-х Костянтин Єфименко, власник білоцерківського заводу Tribo, який виготовляє гальмівні колодки, володіє заводом «УралАТІ» (Уральский завод авто–текстильних виробів), який теж займається гальмівними колодками. Окрім того, у 2017 році філіал Tribo з виробництва гальмівних колодок було запущено в Білорусі.

Російський та білоруський заводи є філіалами Білоцерківського заводу Tribo, яким екс-міністр уряду Азарова-Януковича володіє спільно з олігархом Василем Хмельницьким
Обидва заводи – уральський та білоруський – роблять колодки для військових тягачів УРАЛ, МАЗ та БЕЛАЗ, які використовуються російською армією у війні проти України.

До того ж уральський завод забезпечує колодками російську залізницю, яка по повній працює на війну проти України – перекидаючи військову техніку, людей та озброєння на передову.

ТРУХА⚡️Украина | Прислать новость
Екс-міністр транспорту в уряді Азарова
0
https://vojna-v-ukraine.com/truha/64823-nareshti-ukrzaliznitsja-zapustit-wi-fi-u.html