Войти

Україна має власні балістичні ракети: Київ ймовірно, зміг переобладнати зенітні ракети С-200 під клас «земля-земля», – британська розвідка

Україна має власні балістичні ракети: Київ ймовірно, зміг переобладнати зенітні ракети С-200 під клас «земля-земля», – британська розвідка.

Зазначимо, що раніше русня заявляла, що Україна нібито атакувала Кримський міст із переобладнаного комплексу С-200. Також на відео моменту прильоту по Таганрогу видно дуже схожу ракету саме на С-200.

Якщо ми і переобладнали ці ракети, то мова скоріше за все йде про модифікацію 5В28. Дальність її польоту, як ЗКР складає 300 км, довжина ракети – 10,8 м, вага бойової частини – 220 кг. Вона може вражати цілі зі швидкістю до 3500 км/год.

Однак варто розуміти, що характеристики належать саме до ракети комплексу С-200 «земля-повітря». Для переобладнання її в ударний варіант «земля-земля», Україні потрібно було переробити систему наведення, бойову частину, розробити наземну мобільну пускову та можливо розглянути питання заміни двигуна. При всіх цих змінах дальність ураження суттєво зросте.

ТРУХА⚡️Украина | Прислать новость
Україна має власні балістичні ракети:
0
https://vojna-v-ukraine.com/truha/62896-probali-milliardy-chtoby-sdelat-selfi.html