Войти

Міністр агрополітики Сольський разом з американськими партнерами запустили стратегічні проекти порятунку озимих, а також надважливий проект розмінування сільськогосподарських земель

Міністр агрополітики Сольський разом з американськими партнерами запустили стратегічні проекти порятунку озимих, а також надважливий проект розмінування сільськогосподарських земель.  

Спільними із партнерами зусиллями забезпечили українських фермерів 12 тис. тон добрив, що рятує їх, забезпечуючи мінеральними добривами через Програму USAID АГРО.

Важливо, що під час зустрічі із журналістами Сольський підкреслив неоціненний вклад американських партнерів, які фактично витягують Україну з прірви, та застеріг від трансляції критики на адресу США, яка є частиною російських наративів.

Ще одним спільним проектом Міністерства агрополітики з Вашингтоном є розмінування сільськогосподарських земель. Американські партнери обіцяють сприяти в цьому "до останньої міни на українському полі".

Крім того, Сольський продовжує комунікувати щодо врегулювання ситуації з Польщею, яка виникла через провальні переговори під керівництвом прем’єра Шмигаля.

Зокрема Микола Сольський днями провів онлайн зустріч з міністром сільського господарства і розвитку села Республіки Польща Робертом Телусом. Де сторони обговорили план дій України щодо експорту аграрної продукції в цю країну і досягли чергових домовленостей.
Міністр агрополітики Сольський разом з
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/69947-storichnij-kontrakt-toru-shljah.html