Войти

​Основним паливом для роботи станції є вугілля, тому робота підприємства напряму залежить від виробників вугільної продукції та її постачальників Краснолиман та Кропачева

Основним паливом для роботи станції є вугілля, тому робота підприємства напряму залежить від виробників вугільної продукції та її постачальників Краснолиман та Кропачева

З листопада 2022 року ТОВ "Краснолиманське" допомагало забезпечувати теплом та гарячою водою близько 300 тисяч жителів Києва.

Про це повідомляє ТОВ "Євро-Реконструкція", підприємство, яке є основним джерелом електроенергії для мешканців двох районів столиці. Основним паливом для роботи станції є вугілля, тому робота підприємства напряму залежить від виробників вугільної продукції та її постачальників.

У "Євро-Реконструкції" зазначають, що коли вони вийшли на ринок, то опинилися у складній ситуації, оскільки об’єми вугілля марки Г вже були заздалегідь розподілені. Вирішити проблему, допомогло  керівництво вугільної компанії "Краснолиманське". Компанія відвантажувала вугільну продукцію газової групи на ТЕЦ в необхідних об’ємах.

У "Євро-Реконструкції" зазначили, що наразі ТОВ "Краснолиманське" продовжує відвантаження вугілля на склади ТЕЦ, а це допомагає забезпечувати споживачів гарячою водою та робити запаси на складах напередодні наступного опалювального сезону.

Дарницька ТЕЦ-4 ТОВ "Євро-Реконструкція" є найбільшим приватним виробником та постачальником тепла у столиці. З 2017 року підприємство належить компанії "Укрдонінвест", власником якої є Віталій Кропачов.

ТОВ "Краснолиманське" за підсумками 2022 року сплатило до бюджетів усіх рівнів 581,2 млн гривень податків.

Віталій Кропачов – український бізнесмен з активами у вугільній, машинобудівній, будівельній та транспортній галузях, медіа.
Кропачов сприяв диверсифікації вугільної галузі України – брав участь у переговорах з американськими чиновниками про постачання вугілля в Україну зі США та ПАР, щоб компенсувати втрати після тимчасової окупації частини Донецької та Луганської областей.

Україна Online | Підписатись
​Основним паливом для роботи станції
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/53603-pislja-pjatihvilinki-putin-provodit-ekstrenu.html