Войти

Образ Путіна, який особисто розповідає про події в Україні ― найважчий наркотик для пропаганди РФ, — ГУР

Образ Путіна, який особисто розповідає про події в Україні ― найважчий наркотик для пропаганди РФ, — ГУР

Поведінка вищого військово-політичного керівництва московії та усієї російської пропаганди свідчить про стурбованість і страх перед наступальними діями Сил безпеки та оборони України. «Український контрнаступ» дедалі частіше коментують особисто або людина, схожа на Путіна, або Шойґу.

«Це означає, що навіть внутрішня аудиторія вже не сприймає як істину в останній інстанції безкінечних конашенкових, соловйових і скабєєвих. Тобто потрібен уже якийсь наркотик поважче. Образ Путіна, який особисто «вєщає» про події в Україні ― найважчий наркотик для російської пропаганди. А що далі? Далі буде ломка і порожнеча», ― зазначив Андрій Юсов.

Також представник ГУР натякнув, про що мовчить Кирило Буданов: «Йдеться про операції, які плануються, реалізуються і дуже скоро будуть втілені в життя. Частина з них відбуваються вже зараз - буквально в цей час. Результати цих операцій ― побачать». Кирило Буданов перебуває у чудовому робочому настрої та реагує на російські фейки про нього характерним фірмовим сміхом, ― додав Юсов.

Україна Online | Підписатись
Образ Путіна, який особисто розповідає
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/51546-spivrobitniku-vijskkomatu-jakij-vidkriv-striljaninu.html