Войти

«Станом на цей час на території Херсонської та Миколаївської областей евакуйовано вже понад три тисячі людей

«Станом на цей час на території Херсонської та Миколаївської областей евакуйовано вже понад три тисячі людей. Але, знов-таки, це лише вільна територія, підконтрольна нам.
На окупованій території лише на деяких ділянках вдається допомогти людям: російські терористи роблять усе, щоб жертв катастрофи було якнайбільше. Російські обстріли продовжуються – і навіть евакуаційних точок. Жодної реальної допомоги людям у затоплених районах – не заради пропаганди, а заради людей – Росія не надає. За все це повинна бути окрема, справедлива й жорстка відповідальність російської держави і російського керівництва. І міжнародні організації повинні працювати там, де ми ще не деокупували наші території. Кожне життя важливе – уся Херсонщина, увесь Південь. Кожне місто й село. Ми будемо робити все можливе, все неможливе, щоб допомога надійшла всім нашим людям. Дякую кожному нашому рятувальнику, військовим і поліцейським, місцевим громадам і міжнародним організаціям, які зараз діють на Херсонщині та Миколаївщині, усім нашим волонтерам – кожному й кожній, хто допомагає рятувати в зоні катастрофи і людей, і тварин, і життя загалом. Дякую журналістам, які поширюють правду та розповідають світу історії людей, що постраждали».

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 472-го дня війни.
«Станом на цей час на території Херсонської та Миколаївської областей евакуйовано вже понад три тисячі людей «Станом на цей час на території Херсонської та Миколаївської областей евакуйовано вже понад три тисячі людей «Станом на цей час на території Херсонської та Миколаївської областей евакуйовано вже понад три тисячі людей
preview
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/50191-ruanda-rozpochina-rozvitok-jadernoi.html