Войти

У "вічного" мера Львова Андрія Садового почалися проблеми з його "вічністю"

У "вічного" мера Львова Андрія Садового почалися проблеми з його "вічністю"

Як відомо, Андрій Іванович раптово увійшов у режим борця за майно міста і вирішив забрати у спільного українсько-австрійського підприємства "Галінвест" землю і майно. "Яке цинічно було вкрадене у міста!", - каже Садовий. У суді першої інстанції він благополучно програв, а тепер поїхав "на броньовику" в апеляцію. І зовсім забув Андрій Іванович, що земля надавалася компанії ще 1990 року і міськрада надала дозвіл 99-го! І зовсім не турбувала мера ця ситуація всі 15 років у кріслі. А що сталося, Андрію Івановичу?

Садовий, який забрехався, дійшов до того, що почав шукати "російський слід" у компанії та заявляти: "Все, що починається в Москві, є великою аферою!" І зовсім забув бідний Андрій Іванович, як довгі роки ходив в обіймах із російським олігархом Мішею Фрідманом і танцював під звуки "Альфа Джазу".

Але і це не все. Садовий вирішив, що план забудови неправильний, потрібно зрізати поверхи й організовувати "великий простір безпековий, адже у нас тривоги, ракети кожного дня". Щодня ракети? Андрій Іванович мер Києва чи Львова? Якщо Львова, то як він міг забути, що тільки протягом 2019-2021 років мерія розпродала понад 10 захисних споруд для населення і на їхньому місці з'явилися нові житлові квартали? Наприклад ЖК Riel City на Рудненській та ЖК "Містечко Підзамче.Брама" на Хмельницького. Зовсім пам'ять стала підводити Андрія Івановича.

Але може бути, що справа і не в проблемах із пам'яттю у мера, а в тому, що Садовий постійно бреше. І з потоку брехні з його рота у Львові можна зробити цілу річку, збільшивши туристичну привабливість міста.

Україна Online | Підписатись
У вічного мера Львова Андрія
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/48271-u-kursku-ta-rostovi-na-donu-rosijani.html