Войти

Чи повторить мер Львова Садовий долю мера Чернігова Андрющенка?

Чи повторить мер Львова Садовий долю мера Чернігова Андрющенка?
Відсторонення буде?


У четвер, 25 депутат Олексій Різник під час сесії Львівської міської ради зачитав звернення до Національного агентство з питань запобігання корупції, аби провести перевірку діяльності міського голови м. Львова на предмет наявності корупційного правопорушення.

Мова йде про систематичне преміювання заступників міського голови, без рішень ради. Адже у Регламенті йдеться, що це питання підлягає розгляду і обговоренню на пленарному засіданні Ради не рідше одного разу на квартал з обов’язковим заслуховуванням звіту відповідного заступника. Як вбачається з документів Львівської міської ради щодо преміювання заступників голови Львівської міської ради, преміювання здійснювалось на підставі Розпоряджень міського голови, які були підписані ним особисто всупереч вимогам передбачених Регламентом, що в свою чергу привело до розтрати коштів з міського бюджету міста.

Відтак депутатський корпус вбачає в діях мера корупційну складову та звертається до НАЗК задля проведення перевірки діяльності міського голови м. Львова на предмет наявності корупційного правопорушення.

Нагадаємо, що в Україні нещодавно відсторонили міського голову Чернігова через корупцію. Міського очільника звинуватили в корупції, бо надав дружині службову машину для виїзду за кордон, а потім сам доручив водієві повернути автомобіль. Відтак, розкрадання бюджетних коштів для «своїх» у Львові претендує на протокол про корупцію та відсторонення від посади міського голови Львова Андрія Садового.

Так скільки залишилось Андрію Садовому очолювати місто?!
0
https://vojna-v-ukraine.com/truha/47115-na-trasi-kiiv-harkiv.html