Войти

Заробіток на дітях і афери на стратегічних підприємствах – аферист Мізрах знову за ґратами

Заробіток на дітях і афери на стратегічних підприємствах – аферист Мізрах знову за ґратами
 
Орендував офіс на Банковій, торгував посадами в стратегічному концерні Укроборонпром під час війни та врешті захопив завод з виробництва дитячих сумішей на Полтавщині. Ігор Мізрах, який називав себе політтехнологом, журналістом і навіть музичним продюсером, – врешті потрапив за ґрати.
 
Запобіжний захід йому обрав суд, на час розслідування він перебуватиме в СІЗО.
 
Для того, щоби захопити підприємство, Мізрах створив цілу злочинну групу – там був і силовий блок, і юристи, і нотаріуси, кримінальний авторитет та навіть громадянин Росії. Слідчі встановили – один з членів його угруповання – екс-міністр сільського господарства рф. Його паспорт вилучили під час обшуків.
 
Аде рейдерство на Полтавщині – не перша справа Мізраха, до поля зору поліції він потрапляв не один раз. Старі справи йому вдалося «зам’яти», а з-під варти він тоді вийшов під заставу.
Цього разу махінації з державним реєстром не пройшли непоміченими – Ігор Мізрах під слідством, справа набула широкого резонансу. А на засідання, де йому обирали запобіжний захід прибули представники Всеукраїнської антикорупційної палати. Кілька десятків активістів влаштували акцію з вимогою прозорого розслідування та судового розгляду. А також справедливого покарання для Ігоря Мізраха.
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/48065-moment-sogodnishnogo-vibuhu-na-kiivschini.html