Войти

⚡️Рік тому, в ніч на 4-те березня, увесь цивілізований світ сколихнула неприпустима звістка – у Енергодар, місто-супутник найбільшої в Європі Запорізької АЕС, зайшли російські військові, обстрілюючи

⚡️Рік тому, в ніч на 4-те березня, увесь цивілізований світ сколихнула неприпустима звістка – у Енергодар, місто-супутник найбільшої в Європі Запорізької АЕС, зайшли російські військові, обстрілюючи станцію та шантажуючи цілий світ ядерною загрозою.

Комфортне, невелике місто рашисти перетворили на територію болю, страху та сліз. Але український дух не зламати й енергодарців не скорити!

🇺🇦Прикладом незламності українського духу є вони – маленькі енергодарці, у яких забрали дім і, разом з ним, щасливе та безтурботне дитинство.

🫶Для них Енергодар не перестав бути українським і вони з нетерпінням чекають на визволення від російської навали. Діти повинні повернутись додому, як і кожен, хто змушений був покинути свої домівки.
Місто-супутник Рівненської АЕС Вараш, стало прихистком для багатьох енергодарців, а колектив електростанції – надійною підтримкою.

Тримайся, Енергодар! Перемога вже близько 💙💛

📌Над відеороликом працював персонал УІтаЗГ РАЕС: Олена Блищик та Анастасія Лалак.
⚡️Рік тому, в ніч на 4-те березня, увесь цивілізований світ сколихнула неприпустима  звістка  – у Енергодар, місто-супутник найбільшої в Європі Запорізької АЕС, зайшли російські військові, обстрілюючи ⚡️Рік тому, в ніч на 4-те березня, увесь цивілізований світ сколихнула неприпустима  звістка  – у Енергодар, місто-супутник найбільшої в Європі Запорізької АЕС, зайшли російські військові, обстрілюючи ⚡️Рік тому, в ніч на 4-те березня, увесь цивілізований світ сколихнула неприпустима  звістка  – у Енергодар, місто-супутник найбільшої в Європі Запорізької АЕС, зайшли російські військові, обстрілюючи
preview
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/34119-v-ukraine-mogut-objavit-tselevuju.html