Войти

Активно готуємося до нового тижня, дуже важливого для всіх нас, для нашої держави

Активно готуємося до нового тижня, дуже важливого для всіх нас, для нашої держави. Попереду – день нашого прапора і день нашої незалежності. Попереду – вшанування ветеранів війни за свободу України та Кримська платформа – цього року справді особлива. Цього року буквально в повітрі Криму відчувається, що окупація там тимчасова, а Україна повернеться.
 
Ми завжди говоримо чесно: заради перемоги України ще потрібно боротися, ще потрібно зробити дуже багато, ще потрібно вистояти й витерпіти, на жаль, багато болю. Але українці вже можуть по праву відчувати гордість за себе, за свою державу та своїх героїв.
 
Тримаємось разом! Допомагаємо одне одному! Відновлюємо зруйноване! Боремося за всіх наших людей. І вболіваємо за тих, хто представляє Україну, сьогодні – обов’язково за Усика, наш хлопець!
 
Віримо в себе і в Україну!
Активно готуємося до нового тижня, дуже важливого для всіх нас, для нашої держави Активно готуємося до нового тижня, дуже важливого для всіх нас, для нашої держави Активно готуємося до нового тижня, дуже важливого для всіх нас, для нашої держави
preview
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/3002-amerikanska-investkompanija-blackrock-real.html