Войти

Сьогодні мільйони людей святкують Різдво за григоріанським календарем

Сьогодні мільйони людей святкують Різдво за григоріанським календарем. І я ще раз вітаю всіх, хто святкує саме зараз, цими днями.

І хочу, щоб ми з вами зараз іще раз подякували – разом подякували – усім тим, хто і цими днями, і в будь-який інший час робить усе, щоб ми з вами могли жити. Жити своїм життям і у своїй країні.

Залишилося кілька днів цього року. Маємо бути свідомі того, що наш ворог спробує зробити цей час для нас темним і складним.

Будь ласка, цими днями дослухайтеся до повітряних тривог. Ще раз пошукайте і запамʼятайте, де розташований найближчий Пункт Незламності. Розкажіть батькам, як знайти Пункт Незламності, якщо це знадобиться.

Подбайте, будь ласка, і про себе. І будьте готові допомагати іншим. Коли українці разом і коли українці вдячні одне одному, нас не здолати. Хай завжди так і буде!

Слава нашому міцному, прекрасному, найкращому народу! Слава Україні!
Сьогодні мільйони людей святкують Різдво за григоріанським календарем Сьогодні мільйони людей святкують Різдво за григоріанським календарем Сьогодні мільйони людей святкують Різдво за григоріанським календарем
preview
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/23361-komendantskij-chas-budet-dejstvovat-i.html