Войти

«У цей час іще тривають відновлювальні роботи в тих регіонах, де сьогодні були влучання російських ракет

«У цей час іще тривають відновлювальні роботи в тих регіонах, де сьогодні були влучання російських ракет.
Робимо все можливе, щоб відновити енерго- і водопостачання. І відновимо.
Немає в російських терористів таких ракет, які могли б влучити в українське бажання жити. Жити цивілізовано і дбати одне про одного.
А якщо хтось там, у Кремлі, наслухався своїх божевільних пропагандистів і вирішив, що темрява в Україні допоможе тиснути на українців, то хай потім не дивується вже своїм втратам, коли побачить, як українці ведуть «переговори» в темряві.
Сьогодні дуже добре спрацювали наші Повітряні сили та всі, хто задіяний у захисті неба.
Більшість обʼєктів, які терористи визначили собі за мішені, вдалося врятувати. Тільки за цей ранок терористи застосували для масованого удару 55 крилатих ракет. Із них 45 збито.
Я дякую за цей результат усім командуванням Повітряних сил («Південь», «Північ», «Схід» та «Захід») і всім підрозділам Сил оборони, які задіяні для захисту нашого неба».

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 250-го дня війни.
«У цей час іще тривають відновлювальні роботи в тих регіонах, де сьогодні були влучання російських ракет «У цей час іще тривають відновлювальні роботи в тих регіонах, де сьогодні були влучання російських ракет «У цей час іще тривають відновлювальні роботи в тих регіонах, де сьогодні були влучання російських ракет
preview
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/15178-energetichna-kriza-sprijatime-ekologichnomu.html