Войти

⚛️ ⚛️ ⚛️ Українських атомників привітали із професійним святом

⚛️ ⚛️ ⚛️ Українських атомників привітали із професійним святом

З Днем енергетика вчора, 22 грудня 2022 року, працівників ДП «НАЕК «Енергоатом» привітали Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, Міністр енергетики Герман Галущенко та президент Енергоатома Петро Котін.

Очільник уряду, вітаючи атомників, подякував колективу Компанії за стабільну роботу генерації та нагородив низку працівників почесними грамотами Кабінету Міністрів України за почесний внесок у забезпечення сталої роботи вітчизняної енергетики в умовах воєнного стану, сумлінну працю та високий професіоналізм і вручив цінні подарунки.

Герман Галущенко, приєднавшись до привітань, наголосив, що саме від ефективної роботи атомників сьогодні значною мірою залежить безпека енергозабезпечення всієї України.

«Я щиро вітаю вас із цим святом. Бажаю вам, нам всім, міцності. Енергетики вже довели, що мають велику внутрішню стійкість. Хай всі ваші якості разом допоможуть якомога швидше виграти цю війну, а це неодмінно відбудеться. Впевнений, що наступний День енергетика ми будемо зустрічати вже в інших умовах і точно після параду нашої перемоги. Зі святом!», – сказав міністр.

А Петро Котін, привітавши всіх присутніх із професійним святом, підкреслив, що станом на ранок 22 грудня 2022 року працюють усі 9 енергоблоків вітчизняних АЕС на підконтрольній Україні території.

«Так само було і до початку війни: минулої зими всі 15 наших атомних блоків працювали та видавали максимальну потужність в українську енергосистему. Впевнений, що так буде завжди, – ми підставлятимемо плече нашій економіці й забезпечуватимемо максимальну роботу всіх енергоблоків. Саме в День енергетика на одній з АЕС був запущений енергоблок, сумарно дев'ятий», – зазначив очільник Енергоатома.

#НовиниКомпанії

Написати нам 🇺🇦 | FB | IG | YT | TW
⚛️ ⚛️ ⚛️ Українських атомників
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/22984-v-op-prosjat-ukraintsev-ne.html