Войти

🏗 Італія будуватиме новий плавучий ЗПГ-термінал

🏗 Італія будуватиме новий плавучий ЗПГ-термінал

У Італії схвалили проєкт будівництва нового плавучого терміналу зрідженого природного газу біля узбережжя Равенни у верхній частині Адріатичного моря. Будівництво терміналу є частиною зусиль країни щодо заміни поставок російського газу, пише Reuters.

У проєкт буде інвестовано майже один мільярд євро. Для отримання дозволу знадобилося лише близько чотирьох місяців. Раніше ж дозвіл для подібних проєктів можна було чекати роками. Очікується, що підготовчі роботи триватимуть два роки, а ЗПГ-термінал у Равенні почне працювати в четвертому кварталі 2024 року.

Загалом у межах своєї енергетичної стратегії Італія додасть дві плавучі установки для зберігання та регазифікації до своїх існуючих трьох установок. Два нових ЗПГ-термінали матимуть потужність 5 мільярдів кубічних метрів кожен, що покриватиме близько 15% національного річного споживання газу.

reuters.com/business/energy/italys-emilia-romagna-region-backs-new-floating-lng-terminal-ravenna-2022-11-07">reuters.com/business/energy/italys-emilia-romagna-region-backs-new-floating-lng-terminal-ravenna-2022-11-07

Написати нам 🇺🇦 | FB | IG | YT | TW
🏗 Італія будуватиме новий плавучий
0
https://vojna-v-ukraine.com/energoatom/16179-jakscho-temperatura-vodi-v.html